Pedicure Praktijk REGENTES

uw pedicure in het Regentessekwartier e.o.

Een moment voor u zelf in het Regentessekwartier.

Wanneer u een moment voor u zelf zoekt, is het heerlijk om een pedicure behandeling te ondergaan. U zult zich herboren voelen wanneer u in mijn praktijk een half uurtje à drie kwartier uw voeten laat verwennen in een prettige omgeving. 

Daarna wandelt u richting Beeklaan. Voordat u besluit naar huis toe te gaan, loopt u de laatste poort van de Galileïstraat in. U zult verstelt staan in wat voor een prachtige, natuurlijke omgeving u terecht bent gekomen. Een project, tot stand gebracht door bewoners. Zij hebben het onmogelijke, mogelijk gemaakt. Emma's Hof is een bezoek waard. Ook kunt u bijdragen om dit project, dat voor iedereen is bedoeld, in stand te houden door middel van vrijwillig bij te dragen aan activiteiten maar u kunt ook vriend worden. Zie www.emmashof.nl

Graag attendeer ik u op Café Emma op het Regentesseplein. Een van oudsher bekend caf? met een gezellig terras. Dit inmiddels Café restaurant, is in 2011 van eigenaar veranderd. De huidige eigenaresse heeft in korte tijd een geweldig team om zich heen gecreëerd en zij staan garant voor een geweldige menukaart in een mooie, eigentijdse ambiance waarbij de authentisiteit bewaard is gebleven. 

In 2019 hebben we restaurant Lorelei  mogen verwelkomen op het Regentesseplein. Ook weer een aanwinst met een zonnig terras.

Binnenkort verwelkom ik u graag in mijn praktijk. Tot ziens!

Wilh. Steeman

Uw pedicure in het hart van Regentessekwartier

AFSPRAKEN

het maken van een afspraak ben ik telefonisch bereikbaar:

Soms ben ik niet in deVoor  gelegenheid om op te nemen. U kunt dan een

boodschap inspreken en uw telefoonnummer achterlaten.

070-3451979 

of

Via e-mail [email protected]